0735 - 14 49 79matilda99@live.se
Välj en sida

Nagelförlängning i Vasastan, Solna och på Kungsholmen

Nagelförlängning i Vasastan, Solna och på Kungsholmen

Om du behöver hjälp med en nagelförlängning i Vasastan, Solna eller på Kungsholmen, så har du sannerligen kommit till rätt företag. Jag, Matilda Alrenius hjälper alla med allt inom naglar och nagelvård. Jag är oerhört kompetent och jag har arbetat med det mesta inom nagelvård. Du som behöver hjälp inom nagelvård är varmt välkommen hit till NailsByAlrenius för att genomgå en kvalitativ behandling.

Hur fungerar det på NailsByAlrenius?

Här på NailsByAlrenius, så kan man få hjälp med det mesta som rör naglar. Jag ser till att alla som kommer till mig får ståtliga, granna och eleganta naglar. De tjänster som jag erbjuder är nytt set naglar, naglar återbesök och borttagning av naglar. Jag har möjlighet att ge dig tips och råd innan du slutligen bestämmer dig för vilken typ av naglar du vill ha och vilken typ av behandling som du vill erhålla av mig och NailsByAlrenius. Alla slags råd med mera är fullständigt kostnadsfria. Om du vill ha mer information, så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig, så hjälper jag dig.

Är detta någonting för dig?

Om du är intresserad av att anlita mig, Matilda Alrenius och mitt företag, NailsByAlrenius, så är du välkommen att höra av dig till mig. Det är mitt jobb att hjälpa dig att få så fina, eleganta och tjusiga naglar som möjligt. Jag försöker alltid att anpassa mitt arbete efter de förutsättningar, önskemål och behov som du som kund har gällande mitt arbete. Jag ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig. Kom ihåg att jag kan det mesta inom naglar och jag är väldigt duktig på att genomföra nagelförlängningar och vill du ha någonting speciellt inom nagelvård, så är det mig som du skall kontakta, om du vill ha en särskilt kvalitativ och prisvärd nagelförlängning.

Instagram